top of page
CirkusImago.TV-serie.avMorganAlling.JPG
Akrobat och magiker för en dag

Cirkus Imago

Illusionist eller balanskonstnär - vem blir du i Cirkus Imagos magiska manege? Kliv rakt in i samma kuliss som användes vid inspelningen av serien. Utforska jonglören, akrobaten, clownen och trollkonstnären i dig själv. Ta med dig dina kompisar och filma ert bästa nummer.

image.png

Ljuset är dämpat och perfekt dramatiskt. Du står i mitten, omgiven av sammetstyg i rött och färgrika detaljer. I manegen förverkligar du alla dina cirkusdrömmar. Kostymer hämtar du från vår garderob och rekvisita letar du upp i manegens olika vrår. Sen är scenen din.

I Cirkus Imagos värld är det ditt mod och din kreativitet som spelar huvudrollen.
Vi hjälper dig med en miljö som tillåter lek och påhitt. Vi visar och berättar gärna
om vad du kan prova göra, ifall du skulle vilja ha ett tips eller två.

180221YstadStudios049_edited.jpg
Teaser CI familjedag-1.jpg
Drömmen om cirkusliv

Serien Cirkus Imago handlar om Anna, Dag och Morgan. De är tre helt vanliga människor som drömmer om att uppträda på cirkus. Mellan dem och deras mål står cirkusdirektör Harald som inte är imponerad av vilket trick som helst.

Produktionen är skriven och regisserad av Morgan Alling som också spelar rollen med samma namn. Medförfattare är också Ola Norén och i rollerna ser vi Anna Lagerkvist, Dag Andersson och Harald Leander. Serien är ett samarbete mellan SVT, MINT och Film i Skåne och spelades in i Ystad Studios. I september 2009 hade Cirkus Imago premiär i Barnkanalen på SVT.

180221YstadStudios051.jpg
bottom of page