top of page
MIK_5548.jpg
Besök förtrollade Faunutland

Emily och den
magiska resan

En kristall är saknad och en magisk bok förflyttar dig till det mystiska sagolandet Faunutland. I fantasy filmen är det Emily som hamnar i uppdraget att rädda sagornas värld, hur hade du tagit dig an uppgiften? Hos oss besöker du en liten bit av Faunutland.

IMG_0980 (kopia).jpg

Faunutland liknar ingen värld du hälsat på tidigare. Det här landet är förtrollat, och det betyder inte bara gulliga varelser och roliga magiska krafter. I Faunutland lurar mörkret och krafter som vill illa. Hos oss kan du smyga runt i de riktiga kulisserna som användes under inspelningen av filmen, och Belorac finns självklart på plats i vår del av Faunutland.

IMG_1026.jpg
IMG_1571.jpg
Fantasyäventyr för barn

Med hjälp av en magisk bok hamnar Emily i det förtrollade landet Faunutland. Här visar det sig snart att något inte stämmer och Emily upptäcker en kamp mellan ont och gott. Till sin hjälp har hon sina nya vänner den vänliga fen Nightinglar och det märkliga monstret Belorac.

Emily och den magiska resan skrevs av Jenny Lampa och Marcus Ovnell, Ovnell stod också för regi. Filmen spelades in i Ystad Studios och hade premiär i maj 2022.

IMG_0622.jpg
bottom of page